22.9 C
Kaynarca
Eylül 19, 2024
Dünya

TORUNLARINI KURTARMAK İÇİN GÖLETE ATLAYAN BABAANNEDEN ACI HABER GELDİ

IMG 4739

BABAANNE TENZİLE KARACA YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Kandıra Ahmethacılar Güvercinlik göletinde iki kız kardesin  boğularak can verdiği olaydan sonra  torunlarını kurtarmak için gölete atlayan 59 yaşındaki Tenzile Karaca Hastanede yaşam savaşını kaybetti.IMG 4746

 

İzmit ilçesine bağlı Tepebaşı Ambarcı köyünde yaşayan Tenzile Karaca (59) ve Faruk Karaca çifti, yaz aylarını birlikte geçirdikleri torunları Sedanur K. (5) ve Hiranur K.’yı (8) eğlenmeleri için evlerinin yaklaşık 3 kilometre uzağındaki Güvercinlik Gölü’nün kenarına götürdü.

IMG 4738İki küçük çocuk gölün kenarına oturup ayaklarını suya soktu. Dedeleri Faruk Karaca arabaya kilim almaya gittiği sırada çocuklar göle düştü. Çocukların gölde çırpındığını gören babaanne Tenzile Karaca suya atlarken, oturdukları alana dönen dede de göle atladı. İki kız kardeş suyun içinde kaybolurken, Tenzile Karaca çevredekilerin ve eşinin yardımıyla sudan çıkarıldı.IMG 4745

Olayın duyulmasının ardından köylüler çocukları arama çalışması başlattı. Tenzile Karaca ise, olay yerien gelen sağlık ekiplerince Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kolluk kuvvetleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı balıkadamların çalışmaları sonucu çocukların cansız bedenine ulaşıldı.

IMG 4747

Dibi bataklık olan gölden çıkamayan çocukların cenazeleri Kandıra Devlet Hastanesi morguna götürüldü. İki küçük kız kardeşin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne getirildi.

 

BABAANNE’DEN DE ACI HABER GELDİ

Torunlarını kurtarmak için suya atlayan 59 yaşındaki Tenzile Karaca’dan da gece saatlerinde acı haber geldi. Yoğun bakımda tedavi gören kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

photo output 11

İki kardeş ve babaannelerinin cenazesi, bugün İzmit’te Ambarcı Tepebaşı Merkez Cami’de kılınacak olan ikindi namazının ardından Ambarcı Mezarlığı’na defnedilecek.

 

 

 

 

İlgili Mesajlar

SAKARYASPOR KLÜP BAŞKANI FUTBOL OKULU AÇILIŞINA KATILDI

Kaynarca Haber Ajansı

DÖRT ÇOCUK BABASI KARACİĞER HASTALIĞINA YENİK DÜŞTÜ

Kaynarca Haber Ajansı

EV TEKSTİL ÜRÜNLERİNDE ŞOK KAMPANYA

Kaynarca Haber Ajansı

Yorum Yap