20.2 C
Kaynarca
Eylül 19, 2024
Dünya

TAŞOLUKTAKİ KÖPEK BARINAĞINDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

IMG 4328 1

TAŞOLUK ÇAL TEPESİNDE BUGÜN GERGİN ANLAR YAŞANDI

Taşoluk çal tepesi mevkiinde geçmiş dönem belediye başkanlığınca kurulan ruhsatsız olduğu iddia edilen köpek barınağında bugün gergin anlar yaşandı.

 

IMG 4323

Bugün bir grup hayvansever dernek yöneticileri Taşoluk bölgesindeki  barınak önüne gelerek köpeklere mama verdi.Kaynarca Belediyesi görevli personeli mamaların dışarıya bırakılmasının uygun olmadığını izah ettiler.Hayvanseverlerin ısrarcı tutumu devam etti.Bu süreçte durumu öğrenen Çevre köylerdeki halk barınağın olduğu yere toplandı.

IMG 4321 1

Barınak önüne toplanan çok sayıda vatandaş durundan rahatsızlık duyarak mamaların dış alandan toplanarak barınak içine bırakılmasını istedi.Bu esnada Hayvanseverler mamaların dışarıdan toplamamaları üzerine vatandaşlarla arbede yaşandı.

23f0f0b3 e9b8 4a4e 96f6 cf04a9bb1cda

Olay yerine gelen Kaynarca ilçe jandarma ekipleri duruma müdahale etti.

IMG 4329 1

 

Dün sabah hayvanseverler gruplar tarafından köpek barınağının kapı kilitleri kırılarak köpekler dışarıya salınmıştı.Taşoluk,Kadıköy ve Sucaflı Mahallelerine inerek insanlara çocuklara ve hayvanlara saldırmıştı.

Taşoluk halkımız, bu bölgeden Adapazarına ve Kaynarcaya yaya gidiyoruz,çocuklarımız bu yolu yaya olarak kullanıyor.Bu köpeklerin bizlere ve çocuklarımıza zarar vermesinden korkuyoruz dedi.Daha önce piknik alanı olarak kullandığımız barınak alanının tekrar eski haline getirilmesini istiyoruz Barımağın buradan kaldırılmasını istiyoruz dediler.

Haber:Mustafa Dursun/KAYNARCA

İlgili Mesajlar

CENAZEMİZ VAR!!!ESKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNESİ VEFAT ETTİ

Kaynarca Haber Ajansı

AVUSTURYADAN KAYNARCAYA ACI HABER

Kaynarca Haber Ajansı

KAYNARCA GİRİŞİNDE KAMYON OTOMOBİLE ÇARPTI

Kaynarca Haber Ajansı

Yorum Yap