Ramazan Bayramı arefesinde ev hanımlarını cevizli bayram lokumu telaşı sardı.
Günün erken saatlerinde başlayan fırın kuyrukları iftar saati yaklaşmasına rağmen yoğunluk devam etti.
Kaynarca Başak ekmek Fırını işletme sahibi Murat Kaymas bugün cevizli lokum pişirme rekoru kırdı. Sahurdan sonra başlayan yoğunluk akşam saatlerine kadar sürdü.
Murat Kaymas yaptığı konuşmada bu yıla kadar böyle yoğunluk olmuyordu.Buyıl bayram lokumlarına talep çok oldu.Bugün 3000 tepsi cevizli lokum yaptık dedi.

Vatandaşın isteği doğrultusunda hamurunu kendi yapıp getirip pişirmenin yanında kendi iç cevizlerini bizlere getirip buraya kurduğumuz masa ve malzemelerle kendileri hazırlayıp fırında pişiriyoruz.

Murat Kaymas kimseyi boş çevirmemeye gayret ettik.Bizi tercih eden herkese teşekkür ederim dedi.